Elindult a Social Bistro!

2013.06.07. 12:09

Több hónap kemény munka után végre bátran kijelenthetjük: elindultunk!

A Social Bistro egy közösségi marketinggel foglalkozó továbbképzés, melynek ötlete egy díjkiosztón merült fel hónapokkal ezelőtt. Valami újat akartunk létrehozni a továbbképzések piacán: értékes és gyakorlatban is használható tudás átadása lett a célunk.

Ezt úgy érjük el, hogy a Social Bistro felépítésében és szerkezetében is különbözünk a többi továbbképzéstől: az előadások elméleti részét egy workshoppal egészítjük ki, hogy a sarkalatos pontokat a résztvevők először gyakorlatban, és így később az életben is könnyebben és hatékonyabban hasznosítsák.

cover2.jpgForrás: https://www.facebook.com/socialbistro.0

A csapatmunkával, a különböző szituációk kezelésével és megoldásával kreatív gondolkodásra ösztönözzük a megjelenteket, mely a közösségi marketing egyik lételeme.

A délelőtt folyamán egy kis tízórai után újra belevetjük magunkat a munkába, és meghallgatjuk vendégelőadónk előadását is, mely az természetesen a továbbképzés tematikájához kötődik. 

Az egész délelőttös program után egy kis kötetlen beszélgetés várja az arra vágyókat, ahol bárki felteheti az előadás során felmerült kérdéseit.

Fontosnak tartottuk a rugalmasságot: ezért úgy határoztunk, hogy a jelentkező már az adatok megadásánál formálhatja annak tartalmát: kérdéseket tehet fel és mi az előadáson mindent megteszünk, hogy válaszoljunk rá.

Látogass el honlapunkra, kövess minket Facebook-on és Twitter-en is! 

Írta:

Novák Rebeka

Forrás:

https://www.facebook.com/socialbistro.0

http://socialbistro.eu/

https://twitter.com/SocialBistro_O

A bejegyzés trackback címe:

https://socialnetworks.blog.hu/api/trackback/id/tr345349357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása