Ezt a blogot a Myrtis Creative munkatársai írják, közösen. A blog mellett mit csinálunk még a Myrtisben? Jogos a kérdésed. Közösségi média marketinggel foglalkozunk. OK, de mondjunk valami újat is? Büszkék vagyunk arra, hogy látni véljük az érem mindhárom oldalát, még azt a vékony kis csíkot az oldalán is, amiről sokan megfeledkeznek a szakmában, de nélküle a másik kettő egyszerűen nem létezik.

Látjuk a marketing oldalt, évekig dolgoztunk a világ egyik legnagyobb és legolajozottabb marketing gépezetének, a Coca-Cola-nak atlantai főhadiszállásán. Látjuk a technikai, azaz az IT oldalt, projekt menedzsere voltunk a világ top 100 leglátogatottabb website-jai egyikének. És látjuk a harmadik oldalt, ami nélkül e kettő mit sem ér, a gazdaságit is. Közgazdászok vagyunk, sokadik saját céggel a hátunk mögött és alaposan belekóstoltunk a pénzügyi világ rejtelmeibe a KPMG-nél és a Deloitte-nál eltöltött éveink alatt. Tudjuk, hogy a CFO csak akkor fog OK-t nyomni, ha Dagobert bácsi módjára ott pörögnek a dollár jelek.  Tehát szép dolog a márkaismertség, az affinitás, de ha a nap végén nincs ROI, akkor gáz van. Ez a szakmai hitvallásunk.

Amerika a közösségi médiában jó pár évvel előttünk jár. Mástól tanulni nem szégyen, ezért blogok és hírportálok tucatjait figyeljük napról napra, hétről hétre. Ezekből mazsolázzuk ki nektek a legjavát és adjuk át saját interpretációnkban. Ezt megfejeljük még a munkánk során szerzett tapasztalatainkkal. Na ez lesz a social.net.works blog. Jó olvasgatást!

 

Szabolcs András, Myrtis Creative tanácsadási üzletág vezető

 

A bejegyzés trackback címe:

https://socialnetworks.blog.hu/api/trackback/id/tr333107606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása