Vajon a mobil tényleg számottevő részt fog kivenni az üzleti világból? Minden adat és statisztika arra mutat, hogy igen. Azonban ha elérkezett az idő, akkor felmerül egy másik kérdés is: vajon készen állunk arra, hogy kövessük a változásokat?

Nincs választási lehetőség: vagy követjük a piac által meghatározott utat, vagy lemaradunk. Hogy miért is lett ilyen kulcsfontosságú az okostelefon az elmúlt években?

Ezt a kérdést nagyon egyszerűen meg lehet válaszolni – hiszen az internet forgalom 14,6%-át az egész világon okostelefonok generálják – és ez szám 2013-ban csak nőni fog. A mobillal való fizetés és egyéb szolgáltatások a még inkább csak generálni fogják a további adatforgalom növekedését.

Nézzük meg a Kissmetrics által készített infografikát, ami nagyon jól bemutatja a mobilhasználat sajátosságait 2012-ben és a jövőben várható fejlődést!

mobile_is_changing_business_is_yours_ready.jpg

Forrás:

https://www.kissmetrics.com/

Írta:

Novák Rebeka

A bejegyzés trackback címe:

https://socialnetworks.blog.hu/api/trackback/id/tr875107373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása